JONGEREN

CONTACT

Adolescentie

Als jeugdige wil je op weg naar volwassenheid met of zonder begeleiding graag je eigen kracht ontwikkelen. Experimenteel gedrag en/of andere sociaal maatschappelijke, – emotionele belemmeringen kunnen voor verstoring van deze ontwikkeling zorgen.

 

Ontwikkeling

Je merkt dat je door deze verstoring in ontwikkeling niet lekker in je vel zit en ervaar je alsof niemand je begrijpt. Het kan zijn dat het niet lekker loopt op school, stage of thuis. Je kunt er met niemand over praten of vertrouwt je niet snel iemand jouw verhaal toe om over te praten.

Denk hierbij aan problemen over hoe je woont, over stage-opleiding/arbeidstoeleiding, of over alcohol & drugs.

 Het is niet eenvoudig om hulp te vragen over gevoelens die je diep van binnen raken als het gaat om scheiding van ouders, huiselijke veiligheid, perfectionisme, faalangst of onverschilligheid. Denk hierbij ook aan op de juiste wijze kunnen omgaan met social media.

De coaching en trainingen van De Vijgenboom richten zich op het creëren van inzicht en bewustwording over je krachten en talenten. Wij bespreken jouw belang om wat niet lekker verloopt te kunnen herstellen. Wij motiveren je om de belemmeringen te zoeken, te vinden en te willen veranderen, zodat je weer op een leuke manier mee kan met je omgeving.

Enkele Probleem Gebieden

Jeugd En Opvoeding

Jeugd En Scheiden

Jeugd En Social Media

U

Jeugd En Perfectionisme

Jeugd, Alcohol & Drugs

Jeugd En Gezag